Prima pagina |  Harta Brasovului |  Articole |  Despre rezervarea online |  Portal Poiana Brasov |  Contact
|
Portal informare turistica Brasov - brasovean.ro: Informatii despre regiunea Brasov si Poiana Brasov. Cazare, gastronomie, restaurante, pizza, hoteluri, pensiuni, harta Brasov si Poiana Brasov, baruri si cluburi, cultura, teatru, monumente, galerii fotografii, cetatea Brasovului, Biserica Neagra, curs valutar, telefoane, magazin virtual, relaxare
Casa Armatei Cladire in stil neoromanesc Liceul Honterus Biserica Neagra Fostul depozit de gr?ne al Cetatii Statuia lui Gheorghe Baritiu Hanul Vechi
Va aflati aici: Prima pagina > Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Propietarii site-ului brasovean.ro recunosc importanta protejarii confidentialitatii informatiilor furnizate de catre membrii sai. In acest sens s-au stabilit urmatoarele linii directoare ale politicii de confidentialitate ce au la baza respectul pentru dreptul la confidentialitate al vizitatorilor nostri, respect pe baza caruia intentionam sa cladim relatiile cu acestia.

Informatia colectata de brasovean.ro
Brasovean.ro colecteaza informatii referitoare la utilizatori in procesul de inregistrare pe site, participarea la unele activitati propuse de paginile acestuia (inclusiv concursuri si sondaje) si prin folosirea de cookies-uri. Cand utilizatorii solicita pagini de pe server-ul nostru, acesta colecteaza automat unele informatii despre solicitanti, cum ar fi adresele IP. Aceste adrese sunt folosite de calculatoarele din retea pentru a expedia utilizatorilor paginile cerute de acestia. Pentru a putea accesa unele portiuni din paginile web, cum ar fi newsletter-urile, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa furnizeze in mod voluntar informatii despre ei insisi.

Utilizarea informatiilor
Brasovean.ro nu divulga nici o informatie referitoare la utilizatorii sai unei terte parti fara permisiunea acestora.

Brasovean.ro foloseste adresele IP ale utilizatorilor pentru a putea diagnostica problemele legate de server si administrarea site-ului nostru. De asemenea, acestea sunt folosite pentru a colecta informatii demografice generale despre utilizatori. Acestea nu contin nici un element pe baza caruia utilizatorii ar putea fi identificati. Adesea se combina caracteristica demografica a unui membru cu datele referitoare la utilizarea site-ului pentru a crea profile generale despre utilizatorii nostri si preferintele lor in ceea ce priveste continutul site-ului si publicitatea. Utilizatorii spatiilor noastre publicitare pot avea acces la aceste date generale in scopul unei mai bune intelegeri a serviciilor noastre, dar Brasovean.ro nu divulga nici o informatie referitoare la utilizatorii individuali, nici unui solicitant de spatiu publicitar.

Utilizand adresele de e-mail primite odata cu inregistrarea pe site sau altfel, Brasovean.ro expediaza periodic newsletter-uri prin e-mail si e-mail-uri promotionale referitoare la produsele si serviciile oferite de Brasovean.ro si partenerii sai. La cerere Brasovean.ro poate retrage utilizatorii (si informatiile despre acestia) din baza de date, sau le poate permite sa renunte la optiunea de a primi newsletter-uri sau de a fi contactati. Site-ul nostru utilizeaza cookies-uri pentru a expedia informatii specifice in functie de interesele si preferintele utilizatorilor. Aceste informatii sunt folosite in procesul de modelare a site-ului nostru, astfel incat sa poata servi nevoilor si dorintelor utilizatorilor.

Brasovean.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul sau politicile de confidentialitate ale paginilor web catre care are link-uri sau pentru site-urile partenerilor sai.

Brasovean.ro isi ia masurile de siguranta necesare pentru a pastra confidentialitatea informatiilor referitoare la membrii sai si pentru a nu divulga informatii personale unei terte parti decat dupa obtinerea acordului utilizatorilor. Daca aveti intrebari referitoare la aceasta politica de confidentialitate, practicile site-ului sau utilizarea site-ului Brasovean.ro, puteti sa ne contactati la telefon 0720.54.28.92 sau prin e-mail: contact@brasovean.ro. 

Agentia de turism OMTravel din Brasov

PoianaBrasov.org - portal cazare si prezentare statiune turistica

Galerie fotografii
Statuie Biserica Sf.Ioan

Agentia de Turism
O.M.TRAVEL - Brasov
Fundatura Rosiorilor nr. 2
500102 Brasov Romania
Telefon:
+40 268 54 77 55
+40 268 54 77 66
Fax:
+40 268 54 77 22
Mobil:
+40 727 111 888 
 
+40 752 223 333 
E-mail:
© Copyright 2001-2007 OMTravel SRL
Politica de confidentialitate |  Termeni de utilizare |  Despre rezervarea online
Functioneaza cu LOGShop - www.log.ro

Reteaua proprie:  www.omtravel.ro /  www.poianabrasov.org /  www.brasovturism.ro / www.scheinewhomes.ro / www.terensanpetru.ro /  www.limage.ro